Aktualne objave

Praznujmo ROJSTNI DAN v Mladinskem centru Vrtojba

Datum: 25-03-2018

TEMATSKA ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Vključuje:

- tri ure organizirane zabave za 15 otrok starost od 5 do 10 let

- najem prostora

- tematsko zabavo

- družabne in tematske igre

- delavnice

- dva animatorja

- dekoracijo prostora

- nagrade za otroke

 

Cena: 110 €

  

Po dogovoru/doplačilo:

+ 10 € fotografiranje rojstnega dne, slike naknadno pošljemo na e-mail

+ 10 € vsak dodaten otrok

+ 5 € vabila na rojstni dan

  

Tematske zabave :

 • DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS
 • GUSARSKI ZAKLAD
 • INDIJANSKA PLEMENA
 • JAZ SEM LUNA
 • MOJ PONI
 • NINDŽE V AKCIJI
 • OLIMPIJSKE IGRE
 • PRINCI IN PRINCESE OSVOJIJO GRAD
 • TAČKE REŠUJEJO SVET
 • V SVETU SUPERJUNAKOV
 • DOGODIVŠČINE V VESOLJU
 • VILINSKA VAS
 • IGRE BREZ MEJA

 

Opisi tematskih zabav: 

DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS

Tiranozaver, torozaver, majazaver...A jih poznaš? Praviš, da jih ni več med nami? Prav za tvoj rojstni dan se lahko vrnejo nazaj! Pridi, zabavaj se z njimi in spoznaj njihove skrivnosti.

GUSARSKI ZAKLAD

Kje je zaklad? Kaj se skriva v njem?  Te zanima? Pridi! Zavihteli se bomo na gusarsko ladjo, pogledali skozi daljnogled v neznano in poiskali zaklad. Tvoj rojstni dan bo poln gusarskih krikov, vragolij in smeha.

INDIJANSKA PLEMENA

UOA UOA UOA čas je, da ponovno združimo vsa plemena v pravo rajanje. Skupaj se bomo pomerili v indijanskih veščinah, zabavi in potovanju po deželi sonca. Vsak naš korak bo sled v pesku, ki nas bo pripeljala do tvojega nepozabnega rojstnega dne.

JAZ SEM LUNA

Vsem dobro poznana mlada kotalkarica Luna, ki jo lahko spremljamo na televizijskih ekranih, prireja rojstnodnevno zabavo. Da bi lahko bili kot Luna, se moramo najprej pripraviti. Zato bomo na ustvarjalnih delavnicah izdelovali stvari, ki jih ima Luna najraje. Vsaka Lunina zabava vsebuje petje, ples in seveda glavno točko, ki jo bomo skupaj sestavili.

MOJ PONI

Hip hop v galop.  Kaj vse počenjo oskrbniki konjev? Kako zabavno pa je šele, če imaš čisto svojega konja? Le kakšen bi bil tvoj sanjski konjiček? Črn? Bel? Pikast?…Pusti domišljiji prosto poti in si za svoj rojstni dan omisli zabavo polno kopitanja.

NINDŽE V AKCIJI

Ste pripravljeni na nepozabno misijo? Želite pomagati rešiti svet? 3, 4, zdaj…akcija! Skupaj se bomo prelevili v Nidnže, se izurili v naših nepremagljivih sposobnostih in poskušali dobro opraviti zastavljen cilj.

OLIMPIJSKE IGRE

Olimpijski krogi so pripravljeni, olimpijska bakla že gori, manjkaš le še ti! Podaj se z nami na pravo olimpijsko urjenje, premagaj številne ovire na poti do zmage in osvoji olimpijsko medaljo. Le katera bo tvoja?

PRINCI IN PRINCESE OSVOJIJO GRAD

Obožujete pravljice? Za tvoj rojstni dan se bomo odpravili čez devet gora, sedem voda in vse tja do konca sveta, kjer prebivajo pravljična bitja. Pot bo polna skrivnih napojev, škratkov in labirintov. Pogumno bomo princi in princese skupaj skozi igro osvojili grad.

TAČKE REŠUJEJO SVET

Junaki Tačke na patrulji so pripravljeni. Podali se bomo na številne dogodivščine, se znašli v težavah in drug drugemu pomagali, da se vsi rešimo iz zagate. Za nas nobena naloga ne bo pretežka! Vodilo nas bo prijateljstvo, pogum in naučili se bomo, da si je vedno potrebno pomagati.

V SVETU SUPERJUNAKOV

Imaš tudi ti nadnaravne moči? Katero pa? V svetu superjunakov je vse mogoče, ker domišljija ne pozna meja. To bo en super rojstni dan. S svojimi prijatelji se boste prelevili v prave junake, ki bodo skozi superherojske naloge rešili svet.

DOGODIVŠČINE V VESOLJU

Pogledaš kdaj v zvezdnato nebo in se ne moreš nehat spraševat kaj se vse skriva v vesolju? Prav na tvojem rojstnem dnevu bomo skupaj spoznavali skrivnostno vesolje. Dogodivščine in nova spoznanja, ki se nam ponujajo skozi pestre igre so nepozabne.

VILINSKA VAS

Zamešamo čarobni napoj, kapljico jutranje rose, ščepec bleščic in čarobne besede, abra kadabra rojstni dan se lahko prične. V deželi vil in čarovnic se bomo podali na magično dogodivščino, kjer bomo leteli, čarali in skupaj zaplesali vilinski ples.

IGRE BREZ MEJA

Vsi skupaj se bomo podali na pravi lov na zaklad! Podali se bomo na pustolovščino preko iger brez meja in poiskali naš zaklad. Ali ga bomo našli?

Zabave za otroke izvaja FULDORO, animacija, vodenje in organizacija dogodkov, Eva Kljun, s.p., Prvačina 121, 5297 Prvačina, info@fuldoro.si, 051 415 497, www.fuldoro.si.