Aktualne objave

Praznujmo ROJSTNI DAN v Mladinskem centru Vrtojba

Datum: 25-03-2018

TEMATSKA ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Vključuje:

- tri ure organizirane zabave za 15 otrok starost od 5 do 10 let

- najem prostora

- tematsko zabavo

- družabne in tematske igre

- delavnice

- dva animatorja

- dekoracijo prostora

- nagrade za otroke

 

Cena: 110 €

  

Po dogovoru/doplačilo:

+ 10 € fotografiranje rojstnega dne, slike naknadno pošljemo na e-mail

+ 10 € vsak dodaten otrok

+ 5 € vabila na rojstni dan

  

Informacije in rezervacije na tel.: 05/393 8009 ali na info@kstm-sempeter-vrtojba.si


Tematske zabave :

1. PRINCI IN PRNCESE OSVOJIJO GRAD

2. INDIJANSKA PLEMENA

3. GUSARSKI ZAKLAD

4. V SVETU SUPERJUNAKOV

5. TABORNIŠKA DOŽIVETJA

6. RADI IMAMO KONJE

7. MINI GLEDALIŠČE

8. MALI ZNANSTVENIK

9. DOGODIVŠČINE V VESOLJU

10. SPREHOD PO MORSKEM DNU

11. NINDŽE V AKCIJI

12. DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS

13. V DEŽELO VIL IN ČAROVNIC

14. EKSOTIČNE POČITNICE NA HAVAJIH

 

Opisi tematskih zabav: 


1. PRINCI IN PRINCESE OSVOJIJO GRAD

Obožujete pravljice? Za tvoj rojstni dan se bomo odpravili čez devet gora, sedem voda in vse tja do konca sveta, kjer prebivajo pravljična bitja. Pot bo polna skrivnih napojev, škratkov in labirintov. Pogumno bomo princi in princese skupaj skozi igro osvojili grad. 

2. INDIJANSKA PLEMENA

UOA UOA UOA čas je, da ponovno združimo vsa plemena v pravo rajanje. 

Skupaj se bomo pomerili v indijanskih veščinah, zabavi in potovanju po deželi sonca. Vsak naš korak bo sled v pesku, ki nas bo pripeljala do tvojega nepozabnega rojstnega dne. 

3. GUSARSKI ZAKLAD

Kje je zaklad? Kaj se skriva v njem?  Te zanima? Pridi! Zavihteli se bomo na gusarsko ladjo, pogledali skozi daljnogled v neznano in poiskali zaklad. Tvoj rojstni dan bo poln gusarskih krikov, vragolij in smeha.

4. V SVETU SUPERJUNAKOV

Imaš tudi ti nadnaravne moči? Katero pa? V svetu superjunakov je vse mogoče, ker domišljija ne pozna meja. To bo en super rojstni dan. S svojimi prijatelji se boste prelevili v prave junake, ki bodo skozi superherojske naloge rešili svet. 

5. TABORNIŠKA DOŽIVETJA

Poznaš taborniške igre? Znaš postaviti šotor? Lahko s pomočjo zvezd najdeš pot domov? Preizkusili bomo naše veščine preživetja v naravi, se naučili o živalih in rastlinah v naši okolici ter skozi igro veliko novega izvedeli.

6. RADI IMAMO KONJE

Hip hop v galop.  Kaj vse počenjo oskrbniki konjev? Kako zabavno pa je šele, če imaš čisto svojega konja? Le kakšen bi bil tvoj sanjski konjiček? Črn? Bel? Pikast?…Pusti domišljiji prosto poti in si za svoj rojstni dan omisli zabavo polno kopitanja.

7. MINI GLEDALIŠČE

Se tudi pri vas doma rado pleše, poje in igra? Rojstnodnevna zabava Mini gledališče bo kot nalašč za mlade igralce. Skupaj bomo izdelali svoje mini gledališče z lutkami, kostumi in zaigrali svojo čarobno unikatno predstavo.

 

 

8. MALI ZNANSTVENIK

Praznuj z name v laboratoriju. Zavihali bomo bele haljice in skupaj naredili eksperimente. Puf, paf in bum zmešali bomo sestavine, se naučili nekaj novega in postali mali znanstveniki. Rojstni dan mali znanstvenik je za vse male vedoželne novega znanja.

 

9. DOGODIVŠČINE V VESOLJU

Pogledaš kdaj v zvezdnato nebo in se ne moreš nehat spraševat kaj se vse skriva v vesolju? 

Prav na tvojem rojstnem dnevu bomo skupaj spoznavali skrivnostno vesolje.

Dogodivščine in nova spoznanja, ki se nam ponujajo skozi pestre igre so nepozabne. 

10. SPREHOD PO MORSKEM DNU

Kaj pa ti najraje počneš, ko si z družino na morju? A res? Tudi ti se najraje opremiš z masko in plavutkami in  raziskuješ morsko dno? 

Super! Zate imamo pripravljena vsa doživetja, ki ti jih lahko morje ponudi. Lovili bomo ribe, se igrali na morske pse in se ščipali kot rakovice.

11. NINDŽE V AKCIJI

Ste pripravljeni na nepozabno misijo? Želite pomagati rešiti svet?

3, 4, zdaj…akcija!

Skupaj se bomo prelevili v Nidnže, se izurili v naših nepremagljivih sposobnostih in poskušali dobro opraviti zastavljen cilj.

12. DINOZAVRI SO ZOPET PRI NAS

Tiranozaver, torozaver, majazaver...A jih poznaš? Praviš, da jih ni več med nami? Prav za tvoj rojstni dan se lahko vrnejo nazaj! Pridi, zabavaj se z njimi in spoznaj njihove skrivnosti. 

 

13. V DEŽELI VIL IN ČAROVNIC

Zamešamo čarobni napoj, kapljico jutranje rose, ščepec bleščic in čarobne besede, abra kadabra rojstni dan se lahko prične. V deželi vil in čarovnic se bomo podali na magično dogodivščino, kjer bomo leteli, čarali in skupaj zaplesali vilinski ples.

  

14. EKSOTIČNE POČITNICE NA HAVAJIH

Predstavljaj si, da se usedeš na letalo in poletiš na drugi konec sveta? Kam te nesejo letalska krila? Pridi z nami na Havaje! Skupaj bomo odkrivali to čudovito počitniško destinacijo, se marsikaj novega naučili in nepozabno zabavali.

 

Informacije in rezervacije na tel.: 05/393 8009 ali na info@kstm-sempeter-vrtojba.si

Zabave za otroke izvaja FULDORO, animacija, vodenje in organizacija dogodkov, Eva Kljun, s.p., Prvačina 121, 5297 Prvačina, info@fuldoro.si, 040-742-369, www.fuldoro.si.