Koledar dogodkov v Občini Šempeter-Vrtojba


POČITNIŠKO VARSTVO 2020

Ponedeljek, 25. Maj 2020
Ob 14:00:00 uri
Datum dogodka: 25.05.2020
Datum konca: 24.07.2020
Ura začetka: 14:00:00
Ura konca: 23:00:00

POČITNIŠKO VARSTVO 2020

 

Počitniško varstvo, ki ga organizira Zavod KŠTM Šempeter-Vrtojba, za otroke od 1. do zaključenega 4. razreda, bo organizirano od 29.6.2020 do vključno 31. 7. 2020, med 7.00 in 16.30 uro v OŠ Ivana Roba Šempeter pri Gorici.

 

Cena programa je 40,00 EUR na teden v katero je vključeno: kosilo, pijača, sadje, karta za bazen, športne aktivnosti (plezanje na plezalni steni, jahanje konjev, vožnja z gokarti) ter varstvo.

Otroke bodo vsako jutro pričakali animatorji, pred vhodom v OŠ Ivana Roba. Starše prosimo, da otroke pripeljejo najkasneje do 7:50, zaradi same izvedbe programa.

 

V času počitniškega varstva se bodo izvajale razne aktivnosti: družabne igre, športne aktivnosti (plezanje na plezalni steni, jahanje konjička, balinanje, vožnja z gokarti, krajši izleti v naravo, igre z žogo in plesne delavnice) ter kopanje na bazenu, vodne igre, obisk Gasilskega društva v Šempetru pri Gorici, ustvarjalne, glasbene in likovne delavnice, učenje tujih jezikov, ure pravljic, gledanje risank in še mnoge druge prostočasne aktivnosti.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa aktivnosti.

TERMIN OD 6.7.2020 - 10.7.2020 JE ŽE POLN !         Ostali termini so še razpoložljivi.

 

V ponedeljek, 6.7., se bodo aktivnosti izvajale na sedežu šole: plezanje po plezalni steni, igre z žogo, obisk športnega parka v Šempetru ter ustvarjalne in likovne delavnice, da se bomo lažje spoznali.

V torek, 7.7., se bomo odpravili na sprehod v naravo na Trim stezo v Vrtojbi, kjer bomo jahali konje in se vozili z kočijo.

V sredo, 8.7., bomo odšli na Gas poletje v Vrtojbo, kjer bomo vozili gokarte, izvajali druge športne aktivnosti ter vodne igre in imeli piknik pod borovci.

V četrtek, 9.7., bomo obiskali  športni park v Šempetru, kjer nas bodo pričakali psi reševalci, ki bodo prikazali delo z reševalnimi psi ter njihove vrhunske spretnosti.

V petek, 10.7., pa bomo odšli na bazen v Novo Gorico, kjer se bodo odvijale vodne igre. Na bazenu bodo na otroke pazili animatorji/spremljevalci. V kolikor se strinjate, da gre vaš otrok na bazen, moramo od vas prejeti podpisano izjavo, s seboj pa naj ima kopalke (neplavalci rokavčke), brisačo, kremo za sončenje, kapo, ustrezno obutev in pijačo ter malico. Za kosilo, bomo na bazen naročili pico. V primeru, da se ne strinjate z odhodom vašega otroka na bazen, je priporočljivo, da ta dan otrok ostane doma.

S seboj naj ima otrok kopalke (neplavalci rokavčke), brisačo, kremo za sončenje, kapo, ustrezno obutev in pijačo ter malico. Za kosilo, bomo na bazen naročili pico. V primeru, da se ne strinjate z odhodom vašega otroka na bazen, je priporočljivo, da ta dan otrok ostane doma.

 

 Zaradi nastalih razmer ( koronavirus ) program sproti prilagajamo glede na smernice NIJZ in tudi na vremenske razmere, zato si pridržujemo pravico do spremembe programa.

 


iNFORMACIJE:

 info@kstm-sempeter-vrtojba.si    ali    tel.:05 39 38 009