Koledar dogodkov v Občini Šempeter-Vrtojba


FOTOGRAFSKI NATEČAJ - "MASKA"

Petek, 28. Februar 2020 (Dogodek je potekel)
Ob 16:00:00 uri
Datum dogodka: 28.02.2020
Ura začetka: 16:00:00
Ura konca: 22:00:00


KŠTM Šempeter-Vrtojba in zavod iManaLAB rapisujeta fotografski natečaj "Maska"

RAZPISNI POGOJI - DODAJANJE FOTOGRAFIJ:


Sodelujete lahko vsi ljubitelji fotografije, ki boste v času pustnih povork ujeli v objektiv nepozabne trenutke. Avtor lahko sodeluje z največ 5 (pet) fotografijami. Fotografije so lahko črne-bele ali barvne.
Fotografije je potrebno poslati na naslov infoimanalab@gmail.com pripisom (zadeva: Fotografski natečaj »Maska«) do 28.2.2020

RAZSTAVA IN PODELITEV NAGRAD:


Nagrajene fotografije bodo natisnili v podjetju Color Print in bodo razstavljene v avli KŠTM-ja. Nagrajeni avtorji bo poslali fotografijo v višji ločljivosti za tisk (minimalno 3000 točk po daljši stranici).
Žirija bo podelila nagrade ob otvoritvi razstave, ki bo 3. 4. 2020 ob 20. uri (datum bo objavljen po končanem natečaju, na strani KŠTM in Facebooku. Podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani soorganizatorja zavod iManaLAB in facebooku iManaLAB.


Nagrajenci bodo obvestila prejeli po elektronski pošti, ki so jo navedli ob prijavi. Nagrajenci morajo nagrado prevzeti osebno na otvoritvi (to lahko stori tudi nekdo drug v njihovem imenu). Po zaključku razstave bo avtor natisnjene fotografije lahko prevzel.